Kādas saulesbrilles šogad ir modē?

 

Kādas saulesbrilles šogad ir modē? Kam pievērst uzmanību, iegādājoties saulesbrilles, lai tās nezaudētu savu aktualitāti vairāku sezonu garumā?

Rūpīgi piemeklētas kvalitatīvas zīmolu saulesbrilles būs lielisks stila akcents vairāku sezonu garumā. Kam jāpievērš uzmanība jaunajā pavasara/vasaras saulesbriļļu sezonā, lai nekļūdītos savā izvēlē?

 

Dzīvespriecīgais radošums

Šķiet, ka šajā un tuvākajās sezonās saulesbriļļu modē ir viens noteikums – atļauts ir pilnīgi viss! Jo krāšņāk, jo savādāk un pamanāmāk, jo labāk. Spilgtas krāsas ir ātrākais veids, kā atsvaidzināt savu koptēlu. Krāsu, formu, tekstūru jūklis padarīs dzīvāku jebkuru tēlu un atbilstoši piemeklētas košas krāsas ir lielisks anti-aging rīks.

 

 

Futūristiskais optimisms

Šis uzmanību pievērsošais, sirreālistiskais un ekstravagantais saulesbriļļu rāmju stils sevi augstajā modē ir pieteicis jau pirms pāris sezonām un diezgan droši ir iekarojis stabilu pozīciju saulesbriļļu tirgū. Un ne bez iemesla – šīs brilles būs ērtas gan aktīvās atpūtas laikā, gan laiskās pastaigās pa pilsētas ielām. Biotehnoloģijas, dabas un zinātnes iedvesmoti, tie liekas ieradušies no nākotnes un vēlas palikt uz ilgāku laiku.

 

 

Mūžīgā klasika

Līdzās jebkuram košajam un pamanāmajam trendam, nemainīga un stabila pozīcija tiek atvēlēta kvalitatīvai klasikai, kura asociējas ar gaumi un luksusu. Jaunajās saulesbriļļu kolekcijās varam atrast mierīgu krāsu gammu un pazīstamu formu brilles. Vasarā īpaši labi atcerēties zelta likumu par kontrastu – kombinē melnās kaķacs formas saulesbrilles ar maigu pasteļtoņu tērpiem vai gluži pretēji - izvēlies gaiši brūnus saulesbriļļu rāmjus un monohromu krāsu tērpu, kur saskan gaišu toņu gammas.

 

 

Krāsainās lēcas

Ir zinātniski pierādīts, ka skatoties caur rozā vai dzeltenu lēcu brillēm, to valkātājs kļūst laimīgāks. Un laime un optimisms ir tas, pēc kā mēs visi esam noilgojušies, tāpēc šķiet, ka visi saulesbriļļu ražotāji ir vienojušies, ka šis būs viens no vadošajiem trendiem. Šādas saulesbrilles ir pašpietiekams akcents, kas izceļ ne tikai pašas sevi, bet arī visu kopējo tēlo.

 

 

Un, protams, 80tie un 90tie

Mazas, šauras, taisnstūrainas formas saulesbrilles – tās visas piestāvēs spēcīgām personībām un lieliski kombinēsies ar dažādiem pamanāmiem un ekstravagantiem aksesuāriem – lieliem riņķiem, biezām ķēdēm un citiem. Tās izskatīsies vienlīdz stilīgi gan koptēlā ar klasiska piegriezuma uzvalku, gan ar košu t-kreklu, zem kura pavilkta melna bītlene.

 

Pielaikot šīs saulesbrilles vari "Sky&More" veikalā "Bergamo" Rīgā, Duntes ielā 19.

© Bergamo 2023. Visas tiesības aizsargātas.
Internetveikala izstrāde: